KAMASAKI SUPER BOILIE COMBO 3,60M

57 712 Ft
Adóval együtt / Szállítás: 2-5 munkanap

A Kamasaki Super Boilie szett összeállításakor fő szempont volt, hogy egy kezdő bojlis horgász minden igényt kielégítő alapfelszereléshez jusson a csomag megvásárlásakor.

Készleten, külső raktárból, 2-5 munkanap

 

Biztonságos vásárlás

 

Házhozszállítás

 

Elállási jog

A Kamasaki Super Boilie szett összeállításakor fő szempont volt, hogy egy kezdő bojlis horgász minden igényt kielégítő alapfelszereléshez jusson a csomag megvásárlásakor. Arra törekedtünk, hogy az egyes elemek harmonizáljanak egymással és minél több fajta szerelék összeállítható legyen belőle, növelve a halfogás esélyét, bármilyen vízről is legyen szó.

A szett alapja a Kamasaki Super Carp 3,5 lbs bot, mely kellően gerinces a távoli dobásokhoz, de elég rugalmas ahhoz, hogy fárasztás során minimális eséllyel veszítsünk halat róla. A távdobásokat az osztott duplon nyél is segíti, mely kellemes és stabil fogást biztosít. A nagyméretű SIC betétes gyűrűsoron keresztül könnyedén szalad ki a zsinór.

A szett következő eleme a bothoz tökéletesen passzoló, 2 csapágyas, nyeletőfékkel ellátott Kamasaki Super Runner orsó. A nyeletőfék bekapcsolásához toljuk előre az orsó hátsó részén található kart, majd állítsuk be az alatta található tekerővel a fékerőt és az orsónk nyeletőféke használatra kész. Kapás esetén kézzel, vagy a hajtókar elforgatásával vissza tudunk váltani a fő fékre.

Az orsók dobjait tökéletesen fel lehet tölteni az 1000 méteres kiszerelésű Kamasaki XXL zsinórral. Erős, de mégis rugalmas zsinór, ami igen kopásálló és jól tűri a csomózást.

Nem lenne teljes a szett igazi elektromos kapásjelző és rod pod nélkül, így a 2 db Carp Hunter Digital Starfish jelző és a fém Basic botállvány segítségével biztonságban várhatjuk és észlelhetjük a kapásokat.

A kapásjelzők helyes működéséhez elő kell feszítenünk a zsinórunkat, amiről jelen esetben egy merev karos Kamasaki Eco Swinger gondoskodik. A megfelelő végszerelék elkészítéséhez mellékeltünk bojlis ólmot, szabadonfutó szereléket, egy csomag kötött bojlis előkét és egy tíz fakkos szerelékes dobozt, megannyi hasznos aprócikkel feltöltve.

Csalinak ezúttal a népszerű 250 g-os Benzár Turbo bojlit választottuk. A hal biztonságos partra juttatásáról sem feledkeztünk meg, így mellékeltünk egy óriás fejű Carp Hunter bojlis merítőt, kétrészes nyéllel, a könnyű szállíthatóság jegyében.

Így egy igényes és az alapvető bojlis igényeket kielégítő szettet kapunk, mellyel öröm a horgászat és a halfogás.

A szett teljes tartalma:
- 2 darab Kamasaki Super Carp 3,6m 3,5lbs 3 részes bot
- 2 darab Kamasaki Thunder Runner 6000 orsó
- 1000m 0,25mm-es Super XXL monofil zsinór
- 2 darab Optimal kapásjelző
- 2 darab Eco swinger
- 1 darab Basic Rodpod
- 2 darab U alakú botvilla
- 1 csomag CarpHunter Classic Boilie Rig
- 1 csomag Benzár bojli
- 1 csomag CarpHunter szabadon futó szerelék + 2 darab 60g Zeppelin ólom
- CarpHunter merítőfej + merítőnyél
- Kamasaki Super Carp aprócikk szett

Kamasaki
12045112

Erről a termékről eddig még senki sem írt véleményt.

Kapcsolódó termékek

(Még 16 további termék ugyanebben a kategóriában)