ARNO BLACK KNIGHT 4000 1BB ORSÓ

11 631 Ft
Adóval együtt / Szállítás: 2-5 munkanap

Arno Black Knight orsó - Az Arno márkanév alatt lévő termékek mindegyikére igaz, az igazán kedvező ár-érték arány képviselete. Akár a horgászattal ismerkedőknek is megfelelő alternatívát nyújtanak ezen kivitelek. A több méretben elérhető Black Knight széria is ezt a szegmenst bővíti, melyek mindegyike masszív külsőt kapott.

Készleten, külső raktárból, 2-5 munkanap

 

Biztonságos vásárlás

 

Házhozszállítás

 

Elállási jog

Arno Black Knight orsó

Az Arno márkanév alatt lévő termékek mindegyikére igaz, az igazán kedvező ár-érték arány képviselete. Akár a horgászattal ismerkedőknek is megfelelő alternatívát nyújtanak ezen kivitelek.

A több méretben elérhető Black Knight széria is ezt a szegmenst bővíti, melyek mindegyike egy masszív külsőt kapott.

A hajtókar egy gombnyomással behajtható, mely rendkívül gyorsan nyitható, majd zárható, a tekerős kivitelekkel szemben, természetesen minden modellen.

A Black Knight modellek univerzálisan használhatóak, szinte bármilyen horgászmódszerhez a békéshalazáson belül, de kezdő harcsások is megtalálhatják benne számításaikat.

Tapasztalattól függetlenül ajánlott elsőfékes orsó, mely a horgászattal ismerkedőknek vagy egy kifejezetten jó ár-értéket képviselő terméket kerestek általános pontyozáshoz.

Arno
20032400

Erről a termékről eddig még senki sem írt véleményt.

Kapcsolódó termékek

(Még 16 további termék ugyanebben a kategóriában)