ET EMERALD RIVER MEDIUM BOLO BOT 4.0M

16 426 Ft
Adóval együtt / Szállítás: 2-5 munkanap

EnergoTeam Emerald River Bolo - Az Emerald szériába tartozó botok mindig is kínálatunk egyik legkisebb súllyal ellátott változatai közé tartoztak, mely család most a Bolo tagokkal bővült, mégpedig 2 dobósúlytartomány kíséretében. Kezdő és középhaladó horgászok számára egyaránt ideális választás.

Készleten, külső raktárból, 2-5 munkanap

 

Biztonságos vásárlás

 

Házhozszállítás

 

Elállási jog

EnergoTeam Emerald River Bolo

Az Emerald szériába tartozó botok mindig is kínálatunk egyik legkisebb súllyal ellátott változatai közé tartoztak, mely család most a Bolo tagokkal bővült, mégpedig 2 dobósúlytartomány kíséretében.

Felhasználási kört és a megcélzott halakhoz viszonyítottan 2 típusban is elérhetők a horgászbotok. A Medium változat 10-30 grammos dobósúllyal tökéletes a keszegek, kisebb pontyok, illetve a kisebb folyók megcélzásához, a Strong 20-50 gramm közé sorolt erősebb tagok pedig a húzósabb fólyókra, nagyobb pontyok-márnák horgászatához ad egy kiváló eszközt a horgászok kezébe.

A mai modern elvárásokat tökéletesen teljesítő IM8-as karbonból készültek, melyek egy letisztult, igazán tetszetős fekete külsőt kaptak.

Orsótartójuk természetesen békazáras rendszerű, a tartós Sic betéttel ellátott gyűrűk között pedig, 3 darab csúszó kialakítású tag is helyt kapott, a tökéletes fárasztási ív garantálása végett.

Kezdő és középhaladó horgászok számára egyaránt ideális választás.

 

EnergoTeam
11023404

Erről a termékről eddig még senki sem írt véleményt.

Kapcsolódó termékek

(Még 16 további termék ugyanebben a kategóriában)