CARP EXPERT METHOD FEEDER PINK BOT 3,60 M 100-150G

33 551 Ft
Adóval együtt / Szállítás: 2-5 munkanap

Carp Expert Method Feeder Pink horgászbot - A hölgy horgászaink bizony nem hazudtolják meg magukat, hobbijuk során is adnak az esztétikumra és a színekre. Egy rózsaszín horgászbot messziről tudatja a parton tartózkodókkal, hogy női sporttárssal kell megosztaniuk a vizet. A bot mellé, botzsák és egyéb kiegészítők is elérhetőek Pink színben.

Készleten, külső raktárból, 2-5 munkanap

 

Biztonságos vásárlás

 

Házhozszállítás

 

Elállási jog

Carp Expert Method Feeder Pink horgászbot

Egy igazi férfi kedvében jár szíve választottjának…. …még a horgászatban is. Ha horgászni szeretne, olyan felszerelést választ neki, amivel jól érzi magát a vízparton és szívesen használja. És a hölgy horgászaink bizony nem hazudtolják meg magukat, hobbijuk során is adnak az esztétikumra és a színekre.

Egy rózsaszín horgászbot messziről tudatja a parton tartózkodókkal, hogy női sporttárssal kell megosztaniuk a vizet. Valljuk be, a legtöbb esetben ez üdítőleg hat a férfi horgász társadalomra. De a kinézet mellett nézzük a bot specifikációit.

Anyaga IM10-es Carbon, mely által egy igazán könnyű felszerelés születhetett, amellett, hogy kivételesen erős a blank. Falvastagsága kicsit nagyobb a megszokottnál, hogy a hölgyek esetleges kezdő botladozásait, sérüléseit is jól tolerálja.

Dobási tulajdonságai egészen elképesztőek. Gerincessége révén, aki már ráérzett a használatára, akár 100 métert megközelítő dobásokat is kihozhat belőle. A nagyméretű SIC betétes gyűrűsor szintén segíti a nagy dobásokat, és a nyárfa virágzása, plusz egyéb szöszök idején is jól fog jönni. Akár folyóvízi horgászatra is tökéletes variáns, mivel dobósúlya 100-150 gramm.

Klasszikus csavaros, alul szorítós orsótartóval rendelkezik, mely nagyon jól tartja a méretben hozzá illő orsókat. A bot nyél része is a könnyed használatot, tisztíthatóságot segíti elő, EVA alsó betétet kapott, mely csúszásmentes fogást biztosít a dobások során.

A bot tapasztalattól függetlenül ideális választás lányoknak, nőknek, asszonyoknak, nagymamáknak és unokáknak, akik ezt az igen kedvelt sportot szeretnék folytatni, legyen szó method vagy egyéb feederes technikáról. A Method Pink a hölgyek számára gyártott egyik legjobb opció.

A bothoz passzoló színben kapható botzsák és egyéb kiegészítők is, hasonló Pink dizájnnal, a teljes szett érdekében.

Carp Expert
12331360

Erről a termékről eddig még senki sem írt véleményt.

Kapcsolódó termékek

(Még 16 további termék ugyanebben a kategóriában)