RIDGEMONKEY ROCK BOTTOM TUNGSTEN COATED SEMI STIFF CAMO GREEN 25LB BEVONATOS ELŐKEZSINÓR 10m

8 069 Ft
Adóval együtt / Szállítás: 2-5 munkanap

RidgeMonkey Rock Bottom Tungsten Coated bevonatos előkezsinór 10m - Erős, fonott maggal, szuper nehéz volfrámmal impregnált bevonattal ellátott zsinór, mely tökéletes választást biztosít a legkülönbözőbb helyzetekhez. és csaliprezentációkhoz. Kiváló kopásállóságot és alacsony láthatóságot garantál matt felülete. Gőzőlés nélkül kiegyenesíthető.

Készleten, külső raktárból, 2-5 munkanap

 

Biztonságos vásárlás

 

Házhozszállítás

 

Elállási jog

RidgeMonkey Rock Bottom Tungsten Coated bevonatos előkezsinór 10m

Erős, fonott maggal, szuper nehéz volfrámmal impregnált bevonattal ellátott zsinór, mely tökéletes választást biztosít a legkülönbözőbb helyzetekhez. és csaliprezentációkhoz. Kiváló kopásállóságot és alacsony láthatóságot garantál matt felülete. Gőzőlés nélkül kiegyenesíthető.

A Soft-puha bevonatú változat kiválóan alkalmas iszapos fenéken történő horgászatra Ez a típus egy természetesebb esést tesz lehetővé, miközben megőrzi a gubancmentességi tulajdonságokat.

A félkemény, Semi-Stiff variáns pedig fantasztikus megjelenítést biztosít a nagyobb, nehezebb csalikkal vagy több komponensű szerelékekkel való horgászathoz. - a merevsége megakadályozza a gubancokat keményebb mederviszonyok mellett és kellő mértékben eltávolítja a csalit az ólomtól.

RIDGEMONKEY
RMT28100

Erről a termékről eddig még senki sem írt véleményt.

Kapcsolódó termékek

(Még 16 további termék ugyanebben a kategóriában)