RIDGEMONKEY SZENDVICS SÜTŐ AJÁNDÉK BETÉTTEL

24 509 Ft
Adóval együtt / Szállítás: 2-5 munkanap

RidgeMonkey szendvics sütő ajándék betéttel - A legjobb kiegészítőkön is lehet javítani! Az új RidgeMonkey Connect Compact szendvics sütőkre ez teljes mértékben igaz. Egyedülálló szétválasztó rendszerrel (1 gombbal eltávolítható a kar) és tapadásgátló bevonattal lett ellátva. Jelen szettünkben egy plusz Standard méretű kiegészítő betét és evőeszköz készlet is tartozék, mely az ételek elfogyasztása és elkészítése során is praktikumként fog szolgálni.  

Készleten, külső raktárból, 2-5 munkanap

 

Biztonságos vásárlás

 

Házhozszállítás

 

Elállási jog

RidgeMonkey Standard szendvics sütő ajándék betéttel

A legjobb kiegészítőkön is lehet javítani! Az új RidgeMonkey Connect Compact szendvics sütőkre ez teljes mértékben igaz. Egyedülálló szétválasztó rendszerrel (1 gombbal eltávolítható a kar) és tapadásgátló bevonattal lett ellátva. 

Kiválóan alkalmas kiegészítő akár bojlis túrákra, kempingezéshez vagy bármilyen Outdoor tevékenységhez, különféle ételek elkészítéséhez a pirítóstól, akár egytál ételek elkészítéséig.

Specifikációk:
- Könnyű, alumínium test
- Fluorpolymer tapadásmentes bevonat
- Egyenletes hőátadás
- Levehető kar, mágneses zárral
- Egyedi csuklópánt
- Karcsú Gunmetal kivitel
- Neoprén tok a szettben
- Méret: 180 (295 mm fogórésszel)x155x40 mm

Jelen szettünkben egy plusz Standard méretű kiegészítő betét és evőeszköz készlet is tartozék, mely az ételek elfogyasztása és elkészítése során is praktikumként fog szolgálni.

RIDGEMONKEY
12045369

Erről a termékről eddig még senki sem írt véleményt.

Kapcsolódó termékek

(Még 16 további termék ugyanebben a kategóriában)