ORSÓ WIZARD SPIN II. 3000 5+1

13 686 Ft
Adóval együtt / Szállítás: 2-5 munkanap

Wizard Spin II pergető orsó - A közkedvelt, kiváló ár-értéket képviselő ragadozóhalas szegmensben, a Wizard Spin változatott sok horgász használta megelégedéssel. Ezen vonalon elindulva, ezt is egy modernebb köntösbe bújtattuk, kiváló alternatívát kínálva a light-medium pergetés szükségleteihez. Kezdő és tapasztaltabb horgászok részére is ajánlott, kiváló ár-érték aránnyal ötvözött, szuper megjelenésű variáns.

Készleten, külső raktárból, 2-5 munkanap

 

Biztonságos vásárlás

 

Házhozszállítás

 

Elállási jog

Wizard Spin II pergető orsó

A közkedvelt, kiváló ár-értéket képviselő ragadozóhalas szegmensben, a Wizard Spin változatott sok horgász használta megelégedéssel. Ezen vonalon elindulva, ezt is egy modernebb köntösbe bújtattuk, kiváló alternatívát kínálva a light-medium pergetés szükségleteihez.

A kis súly és kompakt méret megmaradt az elődhöz képest is, mely alapkövetelménye a hosszabb időtartamú kényelmes pergetőhorgászatnak.

A súlyt és masszívitást garantáló fekete grafit ház, a márkához illő zöld színű, fém betéteket kapott, mely igazán modern, mégis egyszerű dizájnt kölcsönöz a terméknek, egy igazán egyedi Wizard-os zöld hatást keltve.

Az orsó 5+1 csapággyal lett tervezve, ami tökéletes futást és tartósságot kölcsönöz neki. A dobozban, az alumínium dob mellett, a 2 kisebb méretnél található egy tartalék grafit dob is, ha esetleg monofil zsinórral való használatot kíván az adott szituáció vagy pálya.

Kezdő és tapasztaltabb horgászok részére is ajánlott, kiváló ár-érték aránnyal ötvözött, szuper megjelenésű variáns.

Wizard
20617300

Erről a termékről eddig még senki sem írt véleményt.

Kapcsolódó termékek

(Még 16 további termék ugyanebben a kategóriában)