ORSÓ ZAUBER GT 3000

101 366 Ft
Adóval együtt / Szállítás: 2-5 munkanap

Ryobi Zauber GT orsó - Az új RYOBI Zauber GT japán technológiát kínál, egy rendkívül esztétikus és impozáns kivitelben. Az alumínium és a carbon anyagok tökéletes kombinációja (NCRT) teszi ezt az orsót tökéletesen kiegyensúlyozottá. Tapasztalattól függetlenül ajánlott széria, minden pergetőhorgász megfogja benne találni a számítását, sima futása és tökéletes fékrendszere élménnyé fogja vele tenni a horgászatot.

Készleten, külső raktárból, 2-5 munkanap

 

Biztonságos vásárlás

 

Házhozszállítás

 

Elállási jog

Ryobi Zauber GT orsó

Az új RYOBI Zauber GT japán technológiát kínál, egy rendkívül esztétikus és impozáns kivitelben. Az alumínium és a carbon anyagok tökéletes kombinációja (NCRT) teszi ezt az orsót tökéletesen kiegyensúlyozottá. A japán rozsdamentes acél golyóscsapágyak és a szintén japán wormshaft tengelynek hála, hihetetlenül zökkenőmentes futású az eszköz.

A RYOBI Carbon fékrendszere rendkívül megbízható, mely kiemelkedően megbízható, letapadásmentes kivitel, ez a fárasztások során rendkívül kedvező hatásfokkal bír. A hajtókar ergonómikus kialakítású, Eva fogórésszel, mely hideg időben is komfortos használatot tesz lehetővé.

Technikai specifikációk: - 8 csapágyas kivitel 7 rozsdamentes acél csapágy, köztük 2 japán csapágy 1 rozsdamentes acél egyirányú csapágy - NCRT rotor - Alumínium test és dob - Vízálló carbon fékrendszer - Wormshaft Oszcillációs tengely - CNC esztergált alumínium hajtókar - EVA fogantyú

Tapasztalattól függetlenül ajánlott széria, minden pergetőhorgász megfogja benne találni a számítását, sima futása és tökéletes fékrendszere élménnyé fogja vele tenni a horgászatot.

Ryobi
22865030

Erről a termékről eddig még senki sem írt véleményt.

Kapcsolódó termékek

(Még 16 további termék ugyanebben a kategóriában)