ORSÓ WFT AJIMA 800 7+1

95 886 Ft
Adóval együtt / Szállítás: 2-5 munkanap

WFT Ajima pergető orsó - Egy új és egyedülálló gyártási folyamatot használva készült el a legújabb WFT Ajima elsőfékes pergető orsó. Az egész szerkezet több komplex lépésben lett pontosan optimalizálva, melynél a tűréshatár 0,001 mm volt. A fogaskerék "simasága" egy szóval, tökéletes lett a modellnél. A hajtókerék és a fogaskerék különböző keménységű alumíniumból készült, ami tartósság mellett, a megbízhatóságot is növeli.

Készleten, külső raktárból, 2-5 munkanap

 

Biztonságos vásárlás

 

Házhozszállítás

 

Elállási jog

WFT Ajima pergető orsó

Egy új és egyedülálló gyártási folyamatot használva készült el a legújabb WFT Ajima elsőfékes pergető orsó. Az egész szerkezet több komplex lépésben lett pontosan optimalizálva, melynél a tűréshatár 0,001 mm volt.

A fogaskerék "simasága" egy szóval, tökéletes lett a modellnél. A hajtókerék és a fogaskerék különböző keménységű alumíniumból készült, ami tartósság mellett, a megbízhatóságot is növeli.

A meghajtás további erősítést adó bevonattal lett ellátva, amitől a vörös színét is kapta, mely az optikai minőségellenőrzésért is felelős, ami egy lézerrendszerrel lett eszközölve.

A hosszú élettartam miatt, minden mozgó alkatrész a fém házban kapott helyet. A rotor ultra könnyű, nagy szilárdsággal bíró carbon. A fék kellően széles tartományban állítható, ami fonott zsinórral való horgászatra lett optimalizálva és víz elleni védelmet kapott.

Specifikációk:
- 8 csapágyas rendszer: 7 rozsdamentes acél golyóscsapágy + 1 rozsdamentes acél görgős csapágy
- Precíziós alumínium fogaskerék
- Precíziós alumínium ház és oldalsó burkolat
- Alumínium orsó és forgattyú kar
- Rozsdamentes acél tengely
- Végtelen visszaforgásgátló
- Különösen erős por- és vízállóság
- Carbon fékrendszer

WFT
WF310008

Erről a termékről eddig még senki sem írt véleményt.

Kapcsolódó termékek

(Még 16 további termék ugyanebben a kategóriában)