GO GREEN SZALAGFÜLES PAPÍRTÁSKA NAGY 450X170X480MM

260 Ft
Adóval együtt / Szállítás: 2-5 munkanap

Go Green szalagfüles papírtáska - A folyamatosan bevezetésre kerülő prevenciós tényezőkre fontos figyelmet fordítva, miszerint egyre több területen és helyen kivezetésre kerül a Nylon anyag használata, az Energofish Kft. Go Green programján belül létrehoztunk egy különböző méretekben elérhető táska szortimentet is. Legyél Te is környezettudatos, válts Go Green-re!

Készleten, külső raktárból, 2-5 munkanap

 

Biztonságos vásárlás

 

Házhozszállítás

 

Elállási jog

Go Green szalagfüles papírtáska

A folyamatosan bevezetésre kerülő prevenciós tényezőkre fontos figyelmet fordítva, miszerint egyre több területen és helyen kivezetésre kerül a nylon anyag használata, az Energofish Kft. Go Green programján belül létrehoztunk egy különböző méretekben elérhető táska szortimentet is.

A környezetbarát horgászati súlyok mellett, érdemes előre tekinteni és gondoskodni a környezettudatosságról minden területen, például bevásárlás vagy egyszerűen a megvásárolt termékek szállítása és csomagolása során is egyaránt.

Jelen, a felhasználáshoz alkalmazkodva, több méretben elérhető Go Green csomagolóanyagaink erre a problémára nyújtanak tökéletes alternatívát, kiváltva ezzel az eldobható vagy egyszer használatos nylon termékek körét.

Legyél Te is környezettudatos, válts Go Green-re!

EnergoTeam
74053060

Erről a termékről eddig még senki sem írt véleményt.

Kapcsolódó termékek

(Még 5 további termék ugyanebben a kategóriában)