LUREFANS CC60 - SLOW SINKING 9,5G/60MM, 1-ES SZÍNKÓD

5 055 Ft
Adóval együtt / Szállítás: 2-5 munkanap

Lurefans CC60 wobbler - A CC60 a középső tagja a Lurefans leguniverzálisabb, egyben legkülönlegesebb csaliszériájának. Sokszínű crankbait, minden hazai ragadozó megfogható vele. Többféle vezetési módszerrel is alkalmazható, akár normál tempóban húzva, jerkelve, de meg-meg állítva is húzható, kialakítsa miatt egy kicsit farnehéz, így visszaejtéskor is figyelemfelkeltő hatás érhető el vele.

Készleten, külső raktárból, 2-5 munkanap

 

Biztonságos vásárlás

 

Házhozszállítás

 

Elállási jog

Lurefans CC60 wobbler

A Lurefans cég 2007-es indulása óta hódította meg a pergető piacot, igazán egyedi csalijaival, melyek szembetűnően kiváló minőséget képviselnek, kedvező árfekvéssel kombinálva.

A CC60 crankbait, méretben a középső tagja a Lurefans leghíresebb és egyben leguniverzálisabb Cunning Cub csaliszériájának.

Többféle vezetési és vontatási módszerrel életre kelthető. Lassan vontatva vagy tempósabban, de jerkelve is működik. Kialakítása farnehéz, így visszaejtős módszernél is igazán figyelemfelkeltő reakciót vált ki.

A forma, a festés és még a csalin lévő szemek kialakítása is rendkívül realisztikusan tervezett, a külseje rendkívül vonzó kialakítást kapott.

Kellően erős BKK horgokkal kerül forgalomba, mely tűhegyes hegyével könnyedén átüti és megtartja a ragadozók száját a fárasztások során.

A CC széria, a leguniverzálisabb darabja a Lurefans márkának, az összes hazai halfaj horogvégre csalható használatával.

Lurefans
LFCC6001

Erről a termékről eddig még senki sem írt véleményt.

Kapcsolódó termékek

(Még 16 további termék ugyanebben a kategóriában)